Home Новини сучасних технологій Відомо, чому втрачають популярність планшети

Відомо, чому втрачають популярність планшети

0

Я думаю усі помітили, що сьогодні в стаціонарних магазинах все менше представлено варіантів планшетів. Якщо в інтернет-магазинах ще є з чого вибрати, то в стаціонарних вони просто почали зникати. Раніше планшети були справді популярними, то чому ж зараз вони втратили свою актуальність? Давайте розбиратись.

Планшети характеризуються досить великим розміром. Зазвичай це 7-, 8- або 10-дюймові. Звісно, такий розмір зручний для багатьох задач, таких як читання, перегляд відео та й швидше його було досить зручно взяти із собою. Сьогодні потреба в планшетах зменшилась якраз через його розмір. Так як більшість користувачів все ж надають перевагу таким пристроям, які легше покласти в кишеню. А з нинішнім вибором на ринку смартфонів, вони повністю можуть замінити вам планшет.

Досить часто можна помітити, що планшети зараз в основному використовуються для дітей, які грають на них чи переглядають мультфільми. Смартфони ж можуть запропонувати розмір екрана до 6 дюймів при цьому вони легкі, із тонкими рамками та легко розміщуються в кишенях одягу, в руці та невеликих сумках.

Окрім цього, на ринку почали з’являтись складні смартфони, які в розкладеному вигляді зможуть досягати до 8 дюймів. Таким чином, потреба в планшетах зникне зовсім. Звісно, є прихильники планшетів, але їх щораз стає менше.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version