Home Новини сучасних технологій Названо причини, чому смартфон може не включатися

Названо причини, чому смартфон може не включатися

0

Смартфонами ми користуємося вже кожного дня, і вони ввійшли в наше житття на постійній основі. Як і всі пристрої, смартфони можуть виводитися з ладу через певні причини, що в наш час неприйнятно для такого важливого ґаджета. Для цього ми розглянемо ситуацію із смартфоном, який не включається і назвемо причини, чому смартфон не включається.

1. Смартфон потрапив у воду, або потрапив під воду

Якщо у вас була ситуація, що смартфон потрапив під дощ, або впав у калюжу, то цілком логічно, що він не буде вмикатися. Щоб вирішити цю проблему, необхідно висушити смартфон. Швидко цей процес не відбувається, тому потрібно запастися терпінням. Смартфон необхідно поставити в посудину із рисом і залишити в теплій кімнаті.

У випадку, якщо після процесу сушіння смартфон всерівно не вмикається, можна його розібрати і вручну просушити, або ж (найкращий варіант) віднести в сервісний центр.

2. Смартфон піддався критичним температурам

Можливий варіант, що ваш смартфон тривалий час перебував на сонці або ж на морозі. Через такі критичні температури він може не включатися. Для вирішення цієї проблеми, необхідно смартфон помістити в приміщення з кімнатною температурою і через деякий час спробувати ввімкнути. Якщо не ввімкнувся зразу, то спробуйте підзарядити смартфон.

3. Смартфон розряджений

Ймовірно, що це найпопулярніша причина, чому не включається смартфон. Він міг просто розрядитися і все, а ви пропустили всі “попередження” смартфона про низький заряд акумулятора. Підключіть смартфон до зарядного пристрою і через декілька хв спробуйте включити його.

4. Акумулятор не підключений

Можливий варіант, що ваш смартфон падав на підлогу або на щось інше тверде. Можливо, що десь відійшов контакт і смартфон просто не підключений до акумулятора. Якщо на вашому смартфоні можна легко перевірити батарею, то знімайте кришку і підключіть батарею до смартфона знову. У випадку, якщо до батареї складно добратися, рекомендується віднести смартфон в сервісний центр або на свій страх і ризик самому розібрати його.

5. Програмний збій

У випадку, якщо всі вищеперераховані варіанти не допомогли, існує ймовірність, що при оновленні якихось додатків, відбувся збій в системі смартфона. В такому випадку можливий варіант із примусовим перезавантаженням, який може вирішити проблему із виключеним смартфоном.

6. Серйозний програмний збій

У випадку, якщо всі 5 пунктів не допомогли, існує ще один спосіб вирішення цієї проблеми — скидання до заводських налаштувань. Цей спосіб рекомендується тільки в крайньому випадку і якщо є можливість вирішити проблему без цього способу, то краще його не використовувати.

Недоліком цього методу є те, що ви втратите всі свої налаштування та всю інформацію, яка була на смартфоні. Щоб уникнути цього методу, краще звернутися в сервісний центр, можливо, вам навіть поремонтують смартфон по гарантії.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version