Реклама

4 рекомендації, які продовжать термін служби вашого смартфона

Останні Новини

В даній статті ми хочемо надати вам 4 рекомендації, які продовжать термін служби роботи вашого смартфона та прискорять його роботу. Стосуватимуться вони «сміття», яке збирається на нашому смартфоні та потребує очистки кожного місяця.

Файли з месенджерів

Дублюючі файли з месенджерів досить сильно засмічують пам’ять нашого смартфону та й більшість таких файлів вам не потрібні, і ви взагалі можете не здогадуватися про їх зберігання на вашому пристрої. Рекомендується самостійно кожного місяця відкривати відповідну папку кожного з наявних на вашому ґаджеті месенджерів та видаляти непотрібні файли.

Push-повідомлення

Залишайте push-повідомлення лише окремих додатків, які надають вам важливу інформацію, а від таких же повідомлень в іграх та непотрібних додатках краще відмовитись.

Додатки

Про це ми говорили не раз, але повторюємо ще раз. Очищайте кеш наявних на вашому телефоні додатків та й самі додатки, якими ви не користуєтесь уже довгий час. Також рекомендується окремим додаткам заборонити працювати у фоновому режимі.

Хмарне сховище

Тут справа стосується не оптимізації пам’яті, а безпосередньо роботи самого пристрою. Хмарні сховища досить зручні для зберігання там файлів, проте постійна синхронізація із сховищем збільшує обсяг трафіку, відповідно призводить до зниження стабільності роботи смартфона. Відповідно очищення хмарного сховища також рекомендується проводити щомісяця, тим самим оптимізовувати роботу свого смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

ASUS анонсувала монітори із вбудованим антибактеріальним покриттям

Сьогодні ASUS анонсувала монітори із вбудованим антибактеріальним покриттям та вдосконаленою технологією Eye Care Plus - серія VY. Монітори ASUS VY249HE...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -