Реклама

Названо спосіб пошуку програми, яка “тормозить” комп’ютер

Останні Новини

Проблеми із роботою смартфонів виникають у кожного з нас і шляхів їх вирішення в мережі представлено достатньо. А як же наші персональні комп’ютери? З ними також виникають проблеми і сьогодні ми розглянемо причини повільної роботи комп’ютера та як знайти програму, яка призводить до цього.

Звісно, в будь-якій незрозумілій ситуації із нашими пристроями, перша рекомендація, яку ви почуєте практично від всіх спеціалістів, це перезавантаження пристрою. Правда такий варіант допомагає лише одиницям.

Якщо ви не працюєте за комп’ютером в даний момент, але помітили, що операційна система завантажена без будь-яких на це причин, варто перевірити для початку фонові процеси. Для цього потрібно відкрити «Диспетчер завдань». Запускається він за допомогою комбінацій клавіш CTRL + ALT + DEL або CTRL + SHIFT + ESC. Даний диспетчер надасть вам інформацію про запущені програми та продуктивність комп’ютера. Саме там ви зможете побачити, яка програма найбільше споживає ресурси вашого комп’ютера. Там же ж можна і завершити певні процеси, які в даний момент не потрібні.

Варто звернути вашу увагу і на те, що навіть після завершення окремих процесів, вони можуть автоматично відновитись, так як за їх роботу відповідає інша служба. Саме тому варто переглянути «Диспетчер служб». Даний процес реалізує віддалений виклик програм та процедур. Для виклику його потрібно скористатись комбінацією клавіш WIN + R та ввести в полі для пошуку команду «services.msc». Далі ви зможете побачити весь список запущених служб на вашому комп’ютері.

Також рекомендується звернути увагу на програми із дозволом автоматичного завантаження при ввімкненні комп'ютера. Не варто перевантажувати комп’ютер під час запуску великою кількістю програм, краще відкривати їх при необхідності.

Загалом, саме ці декілька простих кроків зможуть надати вам інформацію про запущені процеси, розгрузити роботу вашого персонального комп’ютера та пришвидшити його роботу.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, що робити коли завис смартфон

Зависати можуть не тільки комп’ютери, але й мобільні пристрої на кшталт смартфонів. Зверніть увагу, що в сучасних моделях стає...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -