Реклама

Nokia 8.3 5G виходить на світовий ринок

Останні Новини

Цього місяця ми уже повідомляли, що смартфон Nokia 8.3 5G став доступний для попереднього замовлення у деяких країнах. Сьогодні, ми говоримо про те, що Nokia 8.3 5G виходить на світовий ринок, тобто розпочинаються глобальні продажі пристрою.

Доступний смартфон Nokia 8.3 5G буде у кольорі Polar Night та коштуватиме близько 700 дол за варіант із 6 Гб оперативної пам’яті та 64 Гб внутрішньої. Варіант 8 Гб + 128 Гб коштуватиме близько 760 дол.

Нагадаємо характеристики смартфону. Nokia 8.3 5G отримує 6,81-дюймовий FHD + РК-дисплей із частотою оновлення 120 Гц. Працюватиме телефон на базі чіпсета Qualcomm Snapdragon 765G із 6 Гб / 8 Гб оперативної пам’яті LPDDR4X та 64 ГБ або 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Операційна система тут Android 10. Задня панель отримала квадро-камеру із датчиками на 64 Мп, 12 Мп, 2 Мп та 2 Мп. Фронтальна камера — 24-мегапіксельна. Обладнаний смартфон акумулятором на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки до 18 Вт.

Рекомендуємо: Запущена Перша У Світі Камера, Що Працює На Blockchain.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо ознаки того, що у вас є залежність від смартфона

Скільки ваших знайомих користується смартфонами? Напевно що всі і це стосується не тільки ваших знайомих, а й інших людей,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -