Реклама

Adobe випустила останнє оновлення для Flash Player

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Adobe випустила останнє оновлення для Flash Player. Про прийдешній кінець підтримки Flash компанія оголосила ще влітку 2017 року і технології залишилося існувати зовсім недовго.

Фінальне заплановане оновлення Flash Player є сьогодні для всіх регіонів за межами материкового Китаю. Adobe ще раз нагадала сьогодні, що підтримка Flash Player триватиме до 31 грудня 2020 року.

Після 12 січня 2021 року Adobe сама почне блокувати контент Flash від відтворення в Flash Player, так що користувачі не зможуть отримати до нього доступ.

На основних платформах і браузерах підтримка Flash або вже завершилася або ведеться робота в цьому напрямку. Проте, спадщина Flash збережуть для майбутніх поколінь. За проект взялася некомерційна організація Internet Archive (Архів Інтернету). В результаті, популярні ігри та анімацію на основі технології Flash можна буде знайти на порталі Internet Archive.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи повинні діти користуватися смартфонами і чи безпечно це

Чи вважаєте ви безпечним дарувати мобільний телефон своїм дітям? Подумайте двічі, перш ніж це зробити. Надмірне використання смартфона може вплинути на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -