Home Новини сучасних технологій Amazon представили розумну колонку Echo Show 10

Amazon представили розумну колонку Echo Show 10

0

Сьогодні ми повідомляли, що Amazon випустили розумні колонки Echo та Echo Dot. Також надійшла інформація, що Amazon представили розумну колонку Echo Show 10.

Amazon представили розумну колонку Echo Show 10

Amazon Echo Show 10 – це модель четвертого покоління з вдосконаленим дизайном. Пристрій має унікальний обертовий дисплей, який автоматично повертається до вас, коли ви розмовляєте з ним. Дисплей також може відстежувати ваші рухи та утримувати екран зверненим до вас під час відеодзвінків або перегляду відео.

Echo Show 10 оснащений 10,1-дюймовим дисплеєм і потрійним динаміком, який розміщений на обертовому корпусі, який може обертатися на 360 градусів за допомогою безщіткового двигуна. На передній панелі встановлена 13-мегапіксельна камера, яка відстежує ваш рух і рухає дисплей у напрямку вашого напрямку. Ця функція активна лише тоді, коли користувач виконує діяльність на пристрої, яка вимагає вашої уваги. Крім того, коли дається голосова команда, пристрій розпізнає напрямок, з якого надходила голосова команда, і повертає дисплей у цьому напрямку.

Ви також отримуєте вбудований розумний домашній концентратор для підключення своїх пристроїв на Echo Show 10. Смарт-дисплей оснащений підтримкою Spotify, Hulu, Apple Music, Prime Video та Music тощо, що базується на регіоні. Amazon також оголосила, що він підтримуватиме Netflix і Zoom і з'явиться такий варіант пізніше цього року. Що стосується ціни, то Amazon Echo Show 10 коштує $ 250.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version