Home Новини сучасних технологій Аналітики прогнозуть збільшення глобальних поставок Apple iPad у 2020 році

Аналітики прогнозуть збільшення глобальних поставок Apple iPad у 2020 році

0

Сьогодні надійшла інформація, що аналітики прогнозуть збільшення глобальних поставок Apple iPad у 2020 році, і ймовірно, вони матимуть річний ріст на 20% у річному обчисленні в 2020 році.

За даними DigiTimes , вражаючі темпи зростання набагато перевищують попередні оцінки зростання на 8% до 45,1 мільйона одиниць. Це значною мірою пов’язано з наслідками світової кризи в галузі охорони здоров’я та рівнем переходу людей на віддалену роботу.

Виробники ланцюгів поставок почали нарощувати відповідні поставки з вересня, і пік очікується у листопаді. Комбіновані щомісячні поставки нових 10,9-дюймових пристроїв ‌iPad‌ Air та 10,2-дюймових пристроїв iPad‌ протягом вересня-листопада досягають понад шести мільйонів одиниць.

Аналітики прогнозуть збільшення глобальних поставок Apple iPad у 2020 році

У відповідь на прогнозоване зростання, General Interface Solution (GIS), яке є основним постачальником сенсорних панелей PiPad‌, розширює потужність свого китайського заводу з додатковою потужністю 500000 одиниць на місяць, яке з’явиться на початку 2021 року. , за даними джерел DigiTimes.

GIS повідомила про доходи в розмірі 420,11 млн. Дол. США, що збільшилося на 13% послідовно і на 0,32% у річному обчисленні. За січень-вересень доходи склали 3,11 млрд. Дол. США, збільшившись на 4% у порівнянні з попереднім роком.

Попередні замовлення Apple iPad Air 4

Apple анонсувала новий ‌iPad‌ Air 4 на своєму вересневому цифровому заході і заявила, що пристрій стане доступним "у жовтні", тому є велика ймовірність, що компанія може оголосити про попереднє замовлення та дати запуску ‌iPad‌ Air у вівторок (13 жовтня), на події Apple. Очікується, що на події буде представлений модельний ряд iPhone 12. Добре зв’язаний репортер Bloomberg Марк Гурман заявив, що маркетингові матеріали Apple для нового ‌‌iPad‌‌ Air почали виходити в роздрібні магазини на початку жовтня, що передбачає запуск швидше, ніж пізніше.

Новий Apple iPad‌ Air використовує той самий процесор A14, що і ‌iPhone 12‌. Apple ніколи раніше не дебютувала новий чіп серії AXX на iPad‌. Цілком можливо, що Apple не хотіла, щоб новий планшет потрапляв до рук громадськості до останнього флагманського смартфона.

Під час анонсу четвертого покоління ‌‌iPad‌‌ Air Apple повідомила, що A14 пропонує на 40 відсотків вищу продуктивність і до 30 відсотків швидшу графіку, ніж попередній iPad‌‌ Air з A12 Bionic, тоді як тести, які, як передбачається, для ‌iPad‌ Air 4, показують, що A14 пропонує значне покращення продуктивності в порівнянні з процесором A13 Bionic iPhone 11.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version