Реклама

Аналітики прогнозують підвищення продажів телевізорів в 2020 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Аналітики прогнозують підвищення продажів телевізорів в 2020 році. Згідно доповіді аналітичного агенства Omdia , запуск PlayStation 5 і Xbox Series X позитивно позначиться на продажах телевізорів, які виростуть до рекордного рівня в наступному році.

Як повідомляє TheElec, посилаючись на аналітичне агентство Omdia, індустрію телевізорів чекає відмінний рік, коли багато покупців нових консолей також віддадуть перевагу оновити і свої телевізори, адже приставки підтримують підвищені дозвіл і частоту кадрів.

Консолі попереднього покоління, PlayStation 4 і Xbox One, були запущені в листопаді 2013 року. Після їх запуску продажі консолей виросли на 32% в 2014 році, а ринок телевізорів збільшився на 5%. При цьому перед запуском обох консолей в 2013 році поставки телевізорів падали.

Omdia прогнозує, що поставки ігрових консолей наступного року зростуть більш ніж на 30%.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як не дати себе обдурити при покупці Apple iPhone

Компанія Apple славиться своєю продукцією на весь світ і не без заслуги потужної маркетингової машини. Добре, зараз будемо не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -