Реклама

Очікується запуск серії смартфонів Nova 8 від Huawei

Останні Новини

Цього року, компанія Huawei представляла свої смартфони серії Nova 7. Сьогодні ж, на сайті Weibo, почала з’являтись інформація про продовження даної лінійки смартфонів. А саме, очікується запуск серії смартфонів Nova 8 від Huawei.

Очікується запуск серії смартфонів Nova 8 від Huawei

В мережі ходять чутки, що серія Nova 8 може дебютувати уже до кінця цього року. Очікується, що до даної серії увійдуть три моделі – Nova 8, Nova 8 SE та Nova 8 Pro. Ймовірно, вони будуть працювати на базі чіпсетів Dimensity 800, Dimensity 800U та Dimensity 1000+ відповідно. Є припущення і щодо цін. Вони можуть становити від 410 дол до 585 дол в залежності від моделі.

Офіційної інформації, яка б підтверджувала дані витоки немає. Тому спочатку очікуємо на запуск серії Mate 40, а тоді уже на появу нової лінійки смартфонів Nova 8.

Рекомендуємо: Huawei Готує До Релізу Смарт-Годинник Watch GT 2 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розроблено пристрій, який перетворює фотографії в 3D-зображення

З'явилася інформація, що було розроблено пристрій, який перетворює фотографії в 3D-зображення. Відповідний проект з'явився на Kickstarter і отримав назву...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -