Реклама

Відомо, коли Samsung покаже “дисплеї майбутнього”

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, коли Samsung покаже “дисплеї майбутнього”. Компанія організувала захід під назвою The First Look 2021, на якому вона має намір представити нові технології дисплеїв, а також нові продукти і своє «бачення майбутнього дисплеїв».

Незадовго до виставки CES 2021, яка повинна початися 11 січня, Samsung, ймовірно, продемонструє лінійку розумних телевізорів 2021 року. Захід відбудеться 6 січня 2021 року. Очікується, що компанія представить нові телевізори з екранами MicroLED і Mini-LED, а також телевізори QLED дозволом 4K і 8K.

Судячи по силуетах, видимим в запрошенні на захід, є ймовірність, що Samsung представить нові ноутбуки та планшети, в яких використовуються нові технології. Південнокорейський технологічний гігант також може оголосити про поповненнях своїх лінійок телевізорів The Frame, The Serif і The Sero.

Подейкують, що південнокорейський технологічний гігант хоче відмовитися від технології OLED в своїх майбутніх телевізорах і перейти до технології MicroLED. Дисплеї MicroLED теоретично можуть запропонувати такі ж кути огляду, контрастність і час відгуку, як OLED, уникаючи звичайних проблем OLED, включаючи вигоряння екрана і низьку яскравість. Однак це нова технологія, основна проблема якої полягає у високій ціні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найпопулярніші скарги користувачів Instagram

Нещодавно ми висвітлювали неприязнь українців до соцмережі Facebook, тому вирішили проаналізувати відношення українців до Instagram. Нагадуємо, що цей додаток...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -