Home Новини сучасних технологій Android Runtime стане основним модулем в Android 12

Android Runtime стане основним модулем в Android 12

0
Android Runtime стане основним модулем в Android 12

Як повідомляється, Android Runtime стане основним модулем в Android 12. Проект Google Mainline – або Mainline – ефективно перетворює частину вашої улюбленої мобільної ОС на модулі, які розглядаються як незалежні частини ширшої збірки. Він був представлений з Android 10, з чіткою метою полегшення основних оновлень, відокремлюючи їх від основної системи на модулі.

Android Runtime або “ART” ефективно перетворює інструкції базового рівня в інструкції власного пристрою. Використовуючи попередню компіляцію, програми компілюються у власний машинний код у момент встановлення, що робить це досить важливою частиною ОС Android.

Отже, це досить базове пояснення того, що робить Android Runtime – хоча, можливо, і не найкращий огляд. Ставши модулем Mainline, Android Runtime може частково або повністю оновленим без необхідності оновлення OTA. Таким чином, Google отримає більше контролю, якщо вони змусять виробників обладнання попередньо завантажувати новий ART-модуль на пристрої.

Вибачте, цей CL повинен був би мати додаткові пояснення. В Android S ART стає оновлюваним модулем Mainline. У модулі є програма з назвою odrefresh, яка перекомпілює частини шляху завантажувального класу, які не знаходяться в самій вершині ART (наприклад, frameworks.jar), та банки системного сервера. Існує також компонент під назвою ods ( http : // ag / 12685324 ), який підписує артефакти та перевіряє їх підписи на наступних завантаженнях. ods приводить odrefresh, щоб перевірити артефакти на наявність та свіжість та перекомпілювати, якщо це необхідно.

Оновлення Android Runtime можна просто просувати через Google Play Store, що означає меншу залежність від повних системних оновлень від виробників. Модульна концепція модульного телефону Google, можливо, зазнала невдачі, але Android може стати набагато модульнішим як операційна система, оскільки такі зміни вносяться.

Читайте також: Huawei Mate 40 – найкращий смартфон серед Android-смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version