Реклама

Apple iPhone 13 не повторить долю iPhone 12 і вийде в реліз вчасно

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

За даними аналітика Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), який відомий своїми правдивими прогнозами щодо планів і перспектив ще не випущених пристроїв Apple, Apple iPhone 13 не повторить долю iPhone 12 і вийде в реліз вчасно. Компанія повернеться до традиційного циклу виробництва і продажів смартфонів. Тобто iPhone 13 на базі SoC Apple 15 будуть запущені у виробництво на початку літа, а в продаж надійдуть в вересні. З iPhone 12 ці терміни сильно затягнулися.

Нагадаємо, через пандемію COVID-19 виробництво iPhone 12 стартувало з великим відставанням від звичайного графіка - у вересні. Тому продажу перенесли на більш пізній термін: iPhone 12 і iPhone 12 Pro стали доступні тільки з 23 жовтня, а iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max - і зовсім з 13 листопада.

Повернення до звичайного графіку означає, що iPhone 13 надійдуть у продаж у вересні або самому початку жовтня відразу всім сімейством, а не двома хвилями, як у випадку нинішнього сімейства.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Нова Пошта продовжує нищити майно своїх клієнтів

Останнім часом багато користувачів скаржаться на послуги Нової Пошти, зокрема Нова Пошта продовжує нищити майно своїх клієнтів. Сьогодні повідомлення...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -