Home Новини сучасних технологій Apple розкрили вартість навушників AirPods Studio

Apple розкрили вартість навушників AirPods Studio

0

Раніше ми повідомляли, що Apple вилучила Bose, Logitech і Sonos зі своїх магазинів, щоб звільнити місце для продуктів Apple і Beats – таких продуктів, як AirPods Studio, перших навушників компанії (поза лінійкою Beats). Сьогодні ж Apple розкрили вартість навушників AirPods Studio.

Буде дві версії – преміум-модель зі шкіри та металу, яка коштуватиме 600 доларів, та більш спортивна, доступна модель за 350 доларів. Останні використовуватимуть дихаючі тканини для чашок, але вони будуть прикріплені до магніту, тому витягати їх і вкладати нові буде дуже швидко.

Apple AirPods Studio не матиме роз'єму для навушників, натомість у них буде порт USB-C. Навушники підтримуватимуть функцію активного шумопоглинання. Вони будуть оборотними, тобто навушники автоматично визначать, яка чашка знаходиться зліва, а яка справа.

Зверніть увагу, що Studio не будeть показані на заході 13 жовтня. Також повідомляється, що AirTags також не покажуть. Така інформація надходить від Джона Проссера. Також він повідомляє, що запуск AirTags був перенесений на березень 2021 року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version