Реклама

ASUS випустили міні-ПК Chromebox 4

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні ASUS випустили міні-ПК Chromebox 4.  Він поставляється у варіантах, що пропонують процесори Intel 10-го покоління, що є великим стрибком для чіпсетів 8-го покоління Chromebox 3. У поєднанні з до 16 Гб оперативної пам’яті DDR4 та до 256 Гб SSD-накопичувача.

ASUS випустили міні-ПК Chromebox 4

Він також постачається з різними портами, включаючи подвійний HDMI та USB-C, які підтримують до трьох дисплеїв 4K одночасно для надпотужної багатозадачності. 

На борту також є Wi-Fi 6, а також нове кріплення VESA, яке надійно кріпиться до поверхонь для вільного робочого простору. І звичайно, додатки Android повністю підтримуються на цьому Chromebox.

ASUS випустили міні-ПК Chromebox 4

ASUS Chromebox 4 не підходить для всіх, але для деяких випадків використання цей надійний маленький ПК, який обіцяє швидкість і безпеку на довгі роки. Він надійде в продаж у Північній Америці наступного місяця, починаючи з 289 доларів.

Читайте також: Ігровий монітор Asus ROG Swift PG32UQX оцінений в $ 6400ю

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы неожиданные функции сканера отпечатков пальцев на смартфоне

Стаття доступна українською...Сканер отпечатков пальцев на нашем смартфоне мы обычно используем для разблокировки, и все. Но это не весь...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -