Home Новини сучасних технологій Автозавантаження програм: як вимкнути та чим шкодить комп’ютеру?

Автозавантаження програм: як вимкнути та чим шкодить комп’ютеру?

0

На комп’ютері є програми, які починають працювати відразу після ввімкнення системи. Біда у тому, що багато таких програм взагалі не потрібні користувачу, вони лише забирають ресурси ПК та заряд акумулятора, а також оперативну пам’ять. Для того, щоб Ваш пристрій працював швидко і добре, варто закривати ці програми. Як це робити читайте нижче.

Насправді закрити непотрібні програми з Автозавантаження дуже просто. Для початку заходите в диспетчер завдань (за допомогою кнопок ctrl+shift-esc), далі знаходите розділ "Автозавантаження" та дивитесь які там є програми. Можливо, деякі з них вам будуть потрібні, в такому випадку їх залишайте увімкненими, а всі зайві відключіть для збереження продуктивності ПК. Коли ви наводите мишу на саму програму, натискайте праву кнопку і вимикайте автозавантаження. У разі, якщо коли-небудь вам потрібно буде назад увімкнути програму, то це робиться точно так само.

Цікаво: Названо програми, які несуть загрозу інформації на телефоні.

Окрім цього, є ще така функція в деяких програмах - автоматичне оновлення. Це означає, що як тільки якийсь софт отримує нову версію, то вона відразу встановлюється вам. Цю функцію також можна відключити, але тоді ви не будете отримувати оновлення, а робити це потрібно буде самостійно.

Ще однією проблемою стають програми, які працюють у фоні, автоматично запускаються, але в списку їх просто немає. В такому випадку можна пошукати інформацію в інтернеті про конкретну програму і за допомогою інструкції вимкнути все що потрібно.

Цікаво: Відомо, які системи та програми заважають нормальному функціонуванню Вашого смартфону.

Отож, завжди звертайте увагу на програми, які працюють без потреби. Варто час від часу переглядати і чистити цей список, адже в один день комп'ютер може почати працювати повільно і ви не будете знати в чому справа.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version