Home Новини сучасних технологій Відомо, які системи та програми заважають нормальному функціонуванню Вашого смартфону

Відомо, які системи та програми заважають нормальному функціонуванню Вашого смартфону

0

Погодьтеся, що за кожний день, а інколи навіть за одну годину, ми можемо використовувати браузер свого телефона не один десяток разів. Кожний переглядає там необхідну для себе інформацію: зберігає певні файли, завантажує якісь статті й так далі.

А тепер уявіть, скільки пам’яті може вже бути забито на Вашому пристрої, а Ви про це навіть не знали.
Тому, в сьогоднішній статті, мова буде вестись про ті програми та системи, які заважають нормальному функціонуванню Вашого пристрою.

Цікаво: Названо 3 додатки, які перезавантажують пам’ять телефону та швидко розряджають батарею.

Проте, перед тим, як ми розпочнемо перелік цих систем, варто нагадати, що для того, щоб Ваш смартфон працював більш-менш безперебійно, необхідно купувати ґаджет з кількістю оперативної пам’яті від 4 Гб, а в деяких випадках навіть більше.

Все. Тепер можна розпочинати наш перелік тих програм та систем, які варто видаляти з Вашого пристрою геть (точніше їх кеш, так як в ньому вся проблема).

Для тих, хто не знає що таке кеш, нижче буде роз’яснення.
Кеш - відповідні завантаження, які збереглися на Вашому смартфоні навіть попри видалення. Це водночас й невід’ємна частина системи сучасних смартфонів, але водночас й зайва річ (в деяких випадках).

1) Кеш із браузерів.

Розпочнемо з того, що через встановлений браузер можна видалити файли, які Ви думали, що видалили. Для цього потрібно лише перейти в провідник, потім вписати «com», після чого Вам автоматично відкриється кеш завантажень та файлів Вашого електронного пристрою, де їх можна легко видалити.

2) Зайві фотографії та відео з месенджерів.

Пригадайте скільки різних фотографій та відеороликів Ви могли надіслати за один день. Думаю, що у кожного ця цифра перейде за один десяток.

Але, якщо Ви їх не очищуєте, то це взагалі катастрофа, так як в такому випадку пам’ять смартфона, рано чи пізно, заповниться, після чого смартфон буде перебійно функціонувати.
Тому, обов’язково або ж видаляйте кеш із подібних додатків, або ж взагалі вимикайте синхронізацію з відповідними месенджерами.

Цікаво: Названо 5 причин, через які швидко закінчується пам’ять смартфона.

3) Кеш із СМС-повідомлень.

Зазвичай, ми дуже рідко заходимо в СМС та видаляємо зайві. Але це необхідно, так як з часом їх накопичується дуже багато, від чого кеш починає забиватися.

4) Нещодавно видалені файли.

Також, необхідно не забувати про кеш з нещодавно видалених файлів, особливо це стосується галереї. Так як, деякі користувачі можуть не звернути увагу на цю систему, але варто запам’ятати, що до того часу, поки Ви не видалите файли звідти, вони не приберуться з пам’яті.

Також нещодавно було названо смартфони Xiaomi, на яких можна буде збільшити оперативну пам’ять.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version