Реклама

Bitcoin подорожчав і побив свій власний рекорд

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Bitcoin подорожчав і побив свій власний рекорд. Зараз, за один біткойн можна отримати $ 12 000. Така сума вперше з серпня поточного року. В останні тижні криптовалюта почала дорожчати.

Курс найголовнішої криптовалюти – Bitcoin – подолав важливу для себе позначку в $ 12 000 і кинувся вгору. На момент написання новини курс Bitcoin зафіксувався на рівні $ 12 383. За добу криптовалюта подорожчала на 4,58%, за тиждень – на 8,59%.

Цікаво, що таке зростання не супроводжується зростанням і інших криптовалюта, як це відбувається зазвичай. З Топ-10 в плюсі тільки Etherium ($ 381,37, плюс 0,07% за тиждень), Bitcoin Cash ($ 257,32, плюс 0,96% за тиждень) і Litecoin ($ 51, плюс 1,02% за тиждень) .

Аналітики вважають, що Bitcoin буде рости і далі, але при цьому в листопаді валюту чекає велика волатильність. Нинішнє зростання обумовлений частково коментарями Джерома Пауелла (Jerome Powell), голови Ради керуючих Федеральної резервної системи США, про впровадження в США цифровий валюти центрального банку (CBDC).

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перераховано випадки, коли не потрібно купувати автоматичний робот-пилосос

На сьогоднішній день існує величезна кількість техніки, як електронної, так і побутової, використання якої значно полегшує кожному із нас...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -