Home Новини сучасних технологій Бюджетний хітовий смартфон Xiaomi суттєво подешевшав

Бюджетний хітовий смартфон Xiaomi суттєво подешевшав

0

Досить давно ми не писали про популярні смартфони Xiaomi, які можна придбати в Україні із суттєвою знижкою, а враховуючи кількість смартфонів, випущених під егідою Xiaomi, непогані знижки можна знайти майже щотижня. Сьогодні нам стало відомо, що бюджетний хітовий смартфон Xiaomi суттєво подешевшав і мова зараз йде про Xiaomi Poco M3 Pro. Ви можете заперечити, враховуючи, що POCO відділилися від Xiaomi, але на ділі, вони все ж ті самі смартфони Xiaomi, хоч і незалежні.

Для початку коротко про його характеристики. Смартфон Poco M3 Pro отримав великий 6,5-дюймовий IPS дисплей з частотою оновлення 90 Гц. Працює він від процесора Dimensity 700 в парі з 4 / 6 Гб оперативної та 64 / 128 Гб внутрішньої пам'яті. Варто відмітити те, що цей смартфон набрав в AnTuTu близько 330 тис балів, що можна вважати непоганим результатом. Також не забувайте, що цей смартфон підтримує новий стандарт 5G, тому смартфон стане в нагоді тим, хто часто подорожує.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді потрійної камери з основною 48 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп та фронтальною камерою 8 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт. З таким акумулятором, автономності повинно вистачити на півтора - два дня. Також цей смартфон отримав модуль NFC та ІЧ-порт.

В більшості інтернет-магазинів, цей смартфон у версії 6 / 128 Гб, можна придбати за 6500 грн, але зараз цей смартфон можна придбати за 5700 грн і це за міжнародну версію. Пропонує таку знижку інтернет-магазин MyDevice Shop (шукайте в Гугл Пошук).

Також нещодавно, було названо 5 справді простих кроків, які допоможуть прискорити роботу вашого смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version