Home Новини сучасних технологій Браузер Microsoft Edge стрімко набирає популярність

Браузер Microsoft Edge стрімко набирає популярність

0

Браузер Microsoft Edge стрімко набирає популярність. За неповний рік його частка на ринку збільшилася в два рази.

Агентство NetMarketShare опублікувало новий звіт про світовий ринок браузерів. Мабуть, найголовніше і цікаве в ньому – збільшення частки фірмового браузера Microsoft Edge.


У жовтні вона склала 10,22%, при тому, що вересні вона була помітно менше - 8,84%, а на кінець минулого року - і зовсім 5,6%. Загалом, праці Microsoft по насадженню Edge різними способами (і через окреме оновлення, і за допомогою реклами в меню Пуск) не проходять даром. Втім, не можна виключати той факт, що браузер дійсно припав користувачам до душі, врешті-решт у нього така ж база, як і у Chrome.

Браузер Microsoft Edge стрімко набирає популярність
Частка браузерів в сегменті ПК. Зліва - дані за вересень, праворуч - за жовтень

Chrome - як і раніше найпопулярніший браузер в світі навіть не дивлячись на те, що його частка за жовтень трохи знизилася - з 69,94% до 69,95%. Трохи більше втратив Safari: у вересні його частка дорівнювала 3,57%, а в жовтні вже - 3,4%. Цікаво, що за місяць сильно додав Internet Explorer: його частка збільшилася на 1,69%.

Chrome домінує і на мобільних пристроях - у нього 68,23% цього сегмента. На другому місці з часткою 17,31% - Safari, на третьому - браузер Samsung (7,01%).

Читайте також: Microsoft Готується До Відключення Браузера Internet Explorer.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version