Реклама

Через Microsoft десятки тисяч компаній опинилися під загрозою злому

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Через Microsoft десятки тисяч компаній опинилися під загрозою злому. Як повідомляється, більше 20 000 американських організацій опинилися під загрозою злому через уразливість програмного забезпечення для обміну повідомленнями та спільної роботи Microsoft Exchange Server.

Як повідомляє Reuters, посилаючись на поінформованого інформатора, отримані в ході розслідування дані показують, що уразливість в Microsoft Exchange Server може використовуватися для широкомасштабних хакерських атак і шпигунства.

Згідно з результатами американського розслідування, десятки тисяч організацій в Азії і Європі також опинилися під загрозою. Більш того, зломи продовжуються, незважаючи на екстрені виправлення, випущені Microsoft у вівторок.

Microsoft, яка спочатку заявила, що зломи представляли собою «обмежені і цільові атаки», в п'ятницю відмовилася коментувати масштаб проблеми, але заявила, що працює з урядовими агентствами та компаніями щодо забезпечення безпеки, щоб допомогти клієнтам.

Одне сканування підключених пристроїв показало, що тільки 10% уразливих пристроїв встановили виправлення до п'ятниці. Оскільки установка патча не рятує від лазівок, офіційні особи США поспішають з'ясувати, як повідомити всіх жертв.

Всі постраждалі, схоже, використовують веб-версії поштового клієнта Outlook і розміщують їх на своїх комп'ютерах, замість того щоб покладатися на хмарні сервіси. Федеральне агентство з кібербезпеки і безпеки інфраструктури США не прокоментувало ситуацію.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Ubisoft подав в суд на Apple та Google

Компанія, яка займається виробництвом відеоігр, подала в суд на порушення авторський прав.Як повідомляється, Ubisoft подав в суд на Apple...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -