Реклама

Xiaomi взялися за мобільні сонячні батареї

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На Xiaomi Youpin можна знайти надзвичайно велику кількість товарів і їхнє різноманіття інколи вражає. На це й раз, Xiaomi взялися за мобільні сонячні батареї, так як в наш час це досить актуальна проблема. Зараз ґаджети використовують надзвичайно багато енергії і зазвичай їхніх акумуляторів недостатньо для тривалого використання. В таких ситуаціях, як тривала прогулянка на свіжому повітрі, або ж турпохід, батареї точно не вистачить, а powerbank’а також не вистачить на тривале використання.

Нещодавно, на Xiaomi Youpin було представлено Розумну Лампочку та Автомобільний Бездротовий Зарядний Пристрій.

В таких випадках залишається один варіант — сонячні батареї. Тому, Xiaomi представили мобільну сонячну батарею YEUX, яка має високу чутливість і швидкість перетворення сонячної енергії значно швидша, ніж в звичайних батареях. Ще одним плюсом YEUX є те, що він працює добре навіть в дощову погоду.
Цей зарядний пристрій має вбудований акумулятор на 6400 мАг. Якщо підключати смартфон до батареї, то він зразу почне його заряджати. Якщо ж немає підключених пристроїв, то буде заряджатися акумулятор.
На батареї є тривихідний інтерфейс: два інтерфейси USB-A з максимальним виходом 5В / 3А кожен та інтерфейс Type-C з максимальним виходом 5В / 3А.

Також пристуній один вхідний інтерфейс Micro-USB з максимальним входом 5В / 2А.
Вся ця установка загорнута в тонку тканину Оксфорд і захищена від вологи. Продається він за 50 доларів.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Cмартфон Samsung Galaxy A02 з’явився на GeekBench

Сьогодні, смартфон Samsung Galaxy A02 з’явився на GeekBench, де було розкрито його ключові характеристики. Згідно даних, отриманих від GeekBench, смартфон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -