Реклама

На Xiaomi Youpin представлено розумну лампочку

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi славиться різноманіттям товарів під своїм брендом. На цей раз, на Xiaomi Youpin представлено розумну лампочку. Ця світлодіодна лампочка відноситься до розумних та входить в екосистему Mijia. Розумна лампа підтримує голосове керування і обладнана підтримкою таймера.
Також вона підійде майже для всіх, так як має популярний і поширений цоколь Е27. Потужність лампочки складає 7,5 Вт, відповідно вона може досягати світлового потоку у 800 люмен, чого цілком достатньо.

На Xiaomi Youpin представлено розумну лампочку

Також в неї є режим перемикання між холодними та теплими кольорами, відповідно варіацій з кольорами надзвичайно багато, майже 16 млн.
Також ви можете налаштувати собі режим світіння під свої потреби. Розумна лампа має 7 режимів освітлення: барвистий, ранок, робота, читання та інші.
Ну і на фінал, лампа від Xiaomi має функцію пам’яті, що дозволяє повертатися до останнього режиму роботи при наступному використанні лампи.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, що таке F-Droid і чим він відрізняється від Play Store

У світі Android королем є магазин додатків – Google Play Store. Це «офіційне» місце для завантаження програм та ігор. Однак є...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -