Home Новини сучасних технологій Чергова хвиля скарг на приставку Sony PlayStation 5

Чергова хвиля скарг на приставку Sony PlayStation 5

0

В мережі з’явилася чергова хвиля скарг на приставку Sony PlayStation 5. Скарги направлені на неполадки з ігровим контролером DualSense.

Раніше повідомлялося про так званий «дріфт» аналогових стіків DualSense – некоректне спрацьовування, «неслухняна» поведінка, мимовільні «натиски» і так далі.

Тепер в мережі піднялася хвиля скарг. Відгуки незадоволених користувачів на форумах, Reddit, YouTube і в соціальних мережах описують подібну ситуацію: адаптивні тригери, якими так пишається Sony, на контролері ламаються або починають функціонувати не тим чином. Деякі постраждалі розповідають, що один з тригерів втратив все адаптивні функції після «клацання».

Подібні проблеми можна очікувати, якщо пружина тригера ослабла, що часто трапляється, якщо контролер упустили. Однак користувачі заявляють, що не впускали і не пошкоджували контролер іншим способом. Представники Sony поки не прокоментували проблему.

Sony приділяє особливу увагу адаптивним триггерам при просуванні DualSense. Як обіцяє виробник, гравці зможуть випробувати «реалістичні відчуття» від взаємодії з предметами і оточенням в грі.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version