Home Новини сучасних технологій Чергові скарги на смартфони Apple iPhone. Стосується це не тільки iPhone 12

Чергові скарги на смартфони Apple iPhone. Стосується це не тільки iPhone 12

0
Чергові скарги на смартфони Apple iPhone. Стосується це не тільки iPhone 12

Чергові скарги на смартфони Apple iPhone.Стосується це не тільки iPhone 12. З виходом серії iPhone 12, користувачі нових смартфонів Apple почали скаржитися на збої з оповіщенням про отримання SMS та інших повідомлень. Як виявилося, дратівлива проблема охоплює набагато ширше коло користувачів, ніж здавалося спочатку.

Через збої користувачі пропускають важливі SMS і найрізноманітніші повідомлення, включаючи нові повідомлення в групових чатах. Причому може не з’явитися як спливаюче сповіщення, так і не з’явитися звичайне червона позначка нового повідомлення на піктограмі програми. Також «не приходять» оповіщення на екрані блокування. Також відсутня і вібрація. Неприємна ситуація настільки дратує користувачів, що вони не тільки пишуть на форумах, а й публікують різного ступеня креативності повідомлення в соціальних мережах, аж до TikTok.

Майже через місяць після оригінального повідомлення MacRumors, ресурс The Verge знову досліджував проблему і виявив, що скарги в мережі продовжують надходити не тільки на iPhone 12, 12 mini, 12 Pro і 12 Pro Max, але і більш «старі» смартфони Apple, включаючи iPhone 11, iPhone XR і iPhone SE 2.

Судячи з усього, корінь проблеми криється зовсім не серії iPhone 12 самої по собі, а в мобільній платформі iOS 14. У випущеному в минулому місяці оновленні iOS 14.2.1 в замітці до апдейт Apple відзвітувала про виправлену помилку «через яку MMS могли не доходити до користувачів ». Судячи з усього, саме вона і стосувалася саме серії iPhone 12, а більш широко поширений збій iOS 14 охоплює багатьох користувачів різних моделей iPhone.

За повідомленням тестерів, в бета-версії iOS 14.3 ситуація з оповіщенням не змінилася. Таким чином, не варто сподіватися, що наступного тижня з релізом iOS 14.3 збої припиняться.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version