Home Новини сучасних технологій В смартфонів iPhone 12 проблема із сповіщеннями

В смартфонів iPhone 12 проблема із сповіщеннями

0

З моменту випуску нових моделей iPhone 12 багато нових власників iPhone стикаються з багатьма проблемами. Сьогодні виявилося, що в смартфонів iPhone 12 проблема із сповіщеннями. Є багато скарг від користувачів, які не бачать SMS-повідомлень від друзів, відсутні текстові повідомлення в групових чатах і які не отримують сповіщень про вхід текстових повідомлень.

Незрозуміло, чи це проблема, яка пов’язана конкретно з моделями ‌iPhone 12‌, чи це більш широка проблема з iOS 14.1 та iOS 14.2, але, мабуть, більшість скарг надходять від власників ‌iPhone 12‌.

Ті, хто стикається з пропущеними SMS-повідомленнями, просто не бачать деяких текстових повідомлень, які надсилаються з пристроїв Android, як описує один користувач :

Я щойно перейшов на «iPhone 12» (з iPhone 11 Max Pro), і я перебуваю в груповому повідомленні зі своїми дітьми. Один з моїх дітей – користувач Android. Вчора ввечері він підійшов до мене і запитав, чому я не відповів на два його текстові повідомлення, які він надіслав в групі. Я перевірив свій «iPhone», і не отримав від нього жодних текстових повідомлень у груповому чаті. Потім він показав мені свій телефон, і, звичайно, він відправив їх до групи.

Більшість людей, яким бракує SMS-повідомлень, не бачать їх у групових чатах, але є повідомлення про те, що деякі автономні повідомлення також не надходять:

У мене точно така ж проблема. Здається, у мене виникають проблеми в групових потоках лише тоді, коли в ньому є користувачі Android. Я так заплутався у наших повідомленнях останні кілька днів. Жодна з наших розмов не має сенсу. Ми з друзями щойно тестували за допомогою iMessage, і, схоже, у нього немає проблем лише з користувачами Apple. Я повідомив про помилку Apple. Я щойно помітив це після оновлення до iPhone 12 Pro з iPhone XS . Запуск iOS 14.1 на Verizon. Я видалив кожне текстове повідомлення на своєму телефоні та перезавантажився, вимкнув i знову увімкнув iMessage. Сподіваючись, це допоможе.

Є також окремі скарги на отримання повідомлень. Це проблема, яка навіть попередньо датує «iPhone 12» та iOS 14 , оскільки у нас із цим раніше були проблеми :

У мене проблема лише з одним, і це не SMS. Мій iMessage. Вчора ввечері я писав повідомлення до своєї мами, і вона оновила свою версію XR до 14.2. Незабаром після цього вона перестала відповідати на мій текст. Я надіслав їй ще одну, і вона сказала, що ніколи не бачила попереднього повідомлення. Потім я взагалі перестав отримувати будь-які сповіщення. Мені довелося відкрити додаток для повідомлень і перевірити, чи не було там повідомлення. Звичайно, телефон ніколи не сповіщав, і не було значка, але було повідомлення. ‌IOS 14‌ - це безлад.

Одному читачеві вдалося скинути налаштування мережі (Налаштування> Загальне> Скинути> Скинути налаштування мережі), але це не допомогло іншим. Відключення 5G також не здається рішенням.

Це, ймовірно, проблема, яку операторам потрібно вирішити оновленням програмного забезпечення, або яку Apple має виправити під час майбутнього оновлення програмного забезпечення. Здається, це проблема як в iOS 14.1, так і в iOS 14.2, і ще занадто рано говорити, чи це впливає на iOS 14.3.

У вас виникають проблеми з отриманням деяких повідомлень на моделях «iPhone 12» та 12 Pro? Повідомте нас у коментарях.

Читайте також: Смартфон iPhone 12 mini розібрали на запчастини.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version