Home Новини сучасних технологій Microsoft перестане активно оновлювати Windows 10

Microsoft перестане активно оновлювати Windows 10

0

Microsoft перестане активно оновлювати Windows 10 до кінця поточного року. Оновлення в колишньому режимі поновляться з січня наступного року.

Як пише джерело, компанія Microsoft вирішила припинити активні поновлення Windows 10 до кінця року. Оновлення безпеки, звичайно, будуть виходити, але так званих опціональних оновлень не буде.

Опціональні поновлення, також відомі як поновлення C і D, виходили в третій і четвертий тиждень кожного місяця і в основному стосувалися якихось функціональних можливостей системи.

Вкрай цікаво звучить причина, по якій Microsoft вирішила рідше оновлювати Windows 10 протягом півтора місяця. Рішення пов'язане з «мінімальною активністю» в головному офісі компанії в Редмонді - через періоду свят і вихідних у інженерів. Втім, не виключено, що Microsoft знижує активність оновлення Windows 10 на півтора місяця у зв'язку з пандемією COVID-19 в США.

Навесні через неї Microsoft вже припиняла поновлення, адже вони могли негативно позначитися на продуктивності комп'ютерів в складний період самоізоляції, і ось як раз зараз, під час так званої другої хвилі COVID-19 в світі, ситуація повторюється.

Читайте також: Windows 10 дозволяє повністю видаляти фото з підключеного смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version