Home Новини сучасних технологій Смартфон Redmi K30 Pro Zoom отримує важливе оновлення

Смартфон Redmi K30 Pro Zoom отримує важливе оновлення

0

Смартфон Redmi K30 Pro Zoom отримує важливе оновлення. Мова йде про стабільну версію Android 11. Оболонка MIUI 12.1.3 доступна для китайських користувачів.

Смартфон Redmi K30 Pro Zoom отримує важливе оновлення

Компанія Xiaomi почала поширювати стабільне оновлення фірмової оболонки MIUI 12 на основі свіжої версії операційної системи Android 11 для користувачів смартфона Redmi K30 Pro Zoom.

Мова йде про китайську прошивку MIUI 12.1.3.0.RJKCNXM. Вона має розмір близько 3,3 ГБ і не тільки приносить стабільний Android 11 для Redmi K30 Pro Zoom, а й свіже оновлення безпеки Android від вересня 2020 року. Крім того, прошивка виправляє ряд відомих проблем, включаючи занадто швидку розрядку і збої системного звуку.

Відзначимо, що випущена раніше MIUI 12 на Android 11 для флагманського Xiaomi Mi 10 принесла нові функції на кшталт «супер документів», спеціальний режим відео камери Vlog для відеоблогеров, «розумні» водяні знаки, і так далі. Однак, поки невідомо, коли ці функції стануть доступні і для інших моделей.

Читайте також: MIUI 12 отримає новий режим “Папір”.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version