Home Новини сучасних технологій Смартфон Redmi K40 буде запущений в найближчий час

Смартфон Redmi K40 буде запущений в найближчий час

0
Смартфон Redmi K40 буде запущений в найближчий час

Як повідомляє китайське видання Mydrivers, смартфон Redmi K40 буде запущений в найближчий час, а точніше вже до кінця цього місяця. Що стосується Redmi K40 Pro, то він буде випущений в першому кварталі 2021 року.

Нагадаємо, в минулому році компанія вибрала таку ж стратегію, спочатку представивши Redmi K30 під кінець року, а потім випустив старшу версію Redmi K30 Pro вже на початку 2020 року. Стратегія принесла свої плоди, тому виробник буде її дотримуватися.

Незабаром після проведення саміту Qualcomm Snapdragon, який відбувся 1 грудня, керівник Redmi Лу Вейбінг (Lu Weibing) оголосив, що Redmi буде однією з перших компаній, які випустять смартфони на базі однокристальної системи Snapdragon 888.

Згідно з останніми даними, Redmi K40 і Redmi K40 Pro позбудуться фірмової висувною селф-камери, яка була у попередників. Очікується, що смартфони отримають виріз в екрані, як у більшості сучасних смартфонів. Redmi K40 Pro повинен отримати плоский OLED-екран з високою частотою оновлення зображення, а отвір під фронтальну камеру матиме діагональ всього 3,7 мм. Крім флагманської платформи також очікується підтримка швидкої зарядки.

Що стосується стандартної моделі Redmi K40, то вона повинна отримати РК-екран і акумулятор ємністю 4500 мА • год.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version