Реклама

Чому українці ставлять свої смартфони в холодильник

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнім часом все частіше з’являються цікаві лайфхаки, в яких людям необхідно ставити свої смартфони в холодильник. Зараз же розповімо, чому українці ставлять свої смартфони в холодильник і чи потрібно так робити. Для початку розберемо причини, через які українці йдуть на такі відчайдушні кроки.

Смартфон перегрівся

Перша причина, через яку користувачі ставлять смартфон в холодильник, це перегрів смартфона. Цілком логічно, що у випадках, коли смартфон піддався екстримальним температурам, його необхідно максимально швидко охолодити. Логічно, що найпростішим виходом із цієї ситуації є саме холодильник - найхолодніше місце в домі (після морозильної камери). Так ось, робити так не рекомендується, оскільки надмірне нагрівання смартфона погано, а швидке охолодження ще гірше. Причина також логічна, через швидке охолодження створиться конденсат, який зіпсує акумулятор. Хоча це й не станеться зразу, але при частих охолодженнях можна очікувати на пошкодження акумулятора.

Виникла необхідність в швидкому розряджанні смартфона

Бувають випадки, коли необхідно швидко розрядити смартфон і найцікавішим виходом із ситуації знову стає холодильник. Аргументується це тим, що смартфон швидше розряджається на морозі (хоча в холодильнику завжди +) і в холодильнику, відповідно, також швидше розрядиться. Ще існує міф, що при відсутній мережі, смартфон почне посилено її шукати і також швидко розрядиться.
Маленька порада - YouTube + Instagram + GPS розрядять ваш смартфон за дуже короткий проміжок часу.

Серед інших найпопулярніших причин варто відмітити, що дехто впевнений, що при низьких температурах краще працює смартфон, або ж заряд акумулятора тримається довше. Ще одні вважають, що поміщений в холодильник смартфон почне краще ловити мережу, Wi-Fi, Bluetooth та інше.

На ділі, всі ці теорії не підтверджені науково і виробники смартфонів не рекомендують піддавати свої смартфони таким різким перепадам температури. При таких "терапіях" існує більша ймовірність, що ваш смартфон просто перестане працювати і прийдеться купляти новий.

Також нещодавно стало відомо, чи варто купляти відновлені смартфони.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Кінець бюджетних смартфонів від Xiaomi

Всі знають компанію Xiaomi через те, що вони пропонують якісні смартфони за доступною ціною. Але в найближчий час відбудуться...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -