Реклама

В Японії представили 18-метрового ходячого робота

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Японія є світовим лідером в області робототехніки завдяки передовим дослідженням, розробкам і прикладним технологіям. У понеділок в Японії представили 18-метрового ходячого робота «ГАНДАМ». Він також здатний присідати і рухати руками.

В Японії представили 18-метрового ходячого робота

Робот, за задумом творців, допоможе оживити туристичний інтерес до країни, яка постраждала від пандемії коронавіруса. Він був створений за образом персонажа з японського мультфільму Mobile Suit Gundam, вперше випущеного в кінці 1970-х років. В основі мультсеріалу лежить історія величезних бойових роботів, пілотованих людьми. Серіал породив кілька спін-оффов, а також ігор, аніме, манга і має прихильників по всьому світу.

19 грудня величезний робот стане зіркою відкриття заводу Gundam Factory, який розташований в портовому місті Йокогама, проте жителі і гості міста вже можуть оцінити його наживо. Головний секретар кабінету міністрів Японії Кацунобу Като (Katsunobu Kato) висловив надію, що ця новинка зробить місто більш привабливим для туристів і позитивно позначиться на економіці.

Японія активно працює над впровадженням роботів в наше повсякденне життя. Раніше в цьому році в Японії роботів використовували в якості вболівальників на бейсбольних матчах, крім того, в магазинах країни з'явилися роботи, яке підказують людям дотримуватися фізичне дистанціювання і використовувати маски.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Південна Корея оштрафувала Facebook за розголошення конфіденційної інформації

Сьогодні надійшла інформація, що Південна Корея оштрафувала Facebook за розголошення конфіденційної інформації. Так, комісія із захисту особистої інформації (PIPC)...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -