Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Чому українці записують на відео процес поповнення банківської карти ПриватБанку

Чому українці записують на відео процес поповнення банківської карти ПриватБанку

0

Протягом останніх декількох тижнів, на нашому порталі виходило достатньо матеріалу про те, як банкомати ПриватБанку та термінали самообслуговування, не видають або не зараховують кошти на банківські рахунки. В даному випадку, причиною цього, зазвичай, стає звичайний технічний збій в роботі системи банку або ж технічні неполадки самих терміналів та банкоматів. Якби не було, але ніхто не застрахований від таких випадків, відповідно зараз розповімо, чому українці записують на відео процес поповнення банківської карти ПриватБанку.

Проаналізувавши велику кількість відгуків клієнтів банку, які особисто потрапили в таку неприємну сиутацію із банкоматами та терміналами, стало зрозумілим те, що отримати кошти, які банкомат не видав, або ж які термінал не зарахував на карту досить складно.

В більшості випадків, зі слів клієнтів, які проходили весь цей процес, повернення коштів займало часом до 30 днів. Проблема зазвичай виникала тоді, коли в ПриватБанку ніяк не могли підтвердити те, що банкомат не видав певної суми, або термінал не отримав певної суми від клієнта.

Цілком логічно, що у випадку проблем з обладнанням або ж системою банку, довести це буде справді складно, оскільки чек ви не отримуєте та й на "чесне" слово банк не повірить.

Клієнти, які пройшли через цей довгий процес повернення коштів, тепер користуються одним корисним лайфхаком, який в подальшому зберігає їх від зайвих нервів і робить повернення коштів максимально швидким.

Як ви вже здогадалися із назви матеріалу, під час кожного зняття готівки в банкоматі або ж поповненні карти через термінал, вони весь процес записують на відео. При цьому, під час запису чітко називається номер карти, точна дата та час поповнення або зняття готівки, ім'я та прізвище тримача карти.

Особливістю цього способу є те, що в найгіршому випадку, якщо ви не отримаєте свої кошти, у вас буде залізне підтвердження того, що ви поповнювали або знімали готівку з карти. Таким чином, при поверненні коштів, вам просто необхідно буде відправити відео співробітникам банку (або ж показати його їм) і зачекати на свої кошти декілька днів. Як показала практичка, гроші з таким способом повертають набагато швидше.

Стосовно рекомендацій, то не рекомендується знімати або поповнювати карту великою одноразовою сумою - краще розбити бажану суму на 2-3 операції.

Також нещодавно стало відомо, що робити, якщо прийшло смс з кодами від ПриватБанку, але ви не очікували на них.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version