Home Новини сучасних технологій Чому варто класти телефон екраном до низу? Важливі причини

Чому варто класти телефон екраном до низу? Важливі причини

0

Більшість людей звикли класти смартфони екраном до гори і на це є декілька причин. По-перше, так менший ризик подряпати скло на екрані, бо він ні до чого не торкатиметься. По-друге, відразу буде видно все, що приходить на телефон. А по-третє, із-за сповіщень, екран постійно засвічується, а таким чином буде менший шанс забути телефон в темному приміщенні. Загалом, люди вигадали багато причин чому тільки так треба робити і ніяк по іншому. Ми ж сьогодні хочемо спростувати цю теорію і розповісти протилежну думку, додаючи до неї вагомі аргументи.

Цікаво: Відомо, чим небезпечний новий вірус на Android- смартфонах

Перша причина класти смартфон екраном до низу – це його захист. Так, ця теорія повністю протилежна до існуючою, але зате правдивіша. Різні компанії збирали статистику і було підраховано, що кожну секунду в світі розбивається два екрани телефону. Це дуже багато. А люди по всьому світу витрачають на ремонт дисплеїв близько 3,5 млрд. доларів в рік. Ви уявляєте масштаб цих цифр? Насправді це не дивно. Намалюйте собі картинку. Лежить смартфон екраном до верху (без чохла і іншого захисту), на нього падає важкий предмет, і що далі? Екрану приходить кінець. Якщо така ж сама ситуація станеться коли телефон лежатиме задньою панеллю до верху, то ціна ремонту обійдеться в два рази дешевше, і це при тому, якщо навіть батарея пошкодиться. А в ціну ремонту екрану ми враховуємо лише саме скло без детектора.

Друга причина - зберігання заряду акумулятора. Якщо покласти смартфон до низу екраном, то він не буде засвічуватись під час кожного сповіщення. Так вже налаштовані пристрої. А от коли він лежатиме до гори дисплеєм, то ситуація значно гірша. Уявіть, приходить вам повідомлення і телефон одночасно вібрує, дзвенить та світиться. Це великий удар на батарею, вона може зменшити свій заряд приблизно на четвертину або й більше. А для чого витрачати його на таку безглузду річ? Краще провести цей час з користю.

Варто знати: Розповідаємо, чому відключення смартфона на ніч це абсолютно безглузда ідея

Ну і остання причина - етикет. Цікаво, але з появою електронних приладів, з'явились і правила етикету як з ними поводитись. Це означає, що якщо ви сидите в колі друзів/колег/родичів і залишаєте телефон до гори екраном, то це свідчить про невихованість, небажання бути тут і спілкуватись з іншими, а також про те, що людина буде часто відволікатись від розмови. Взагалі, ідеальний варіант, це в такому випадку тримати смартфон в сумці чи кишені, але бувають різні ситуації коли це неможливо, то хоча б покладіть його екраном вниз. Співрозмовники точно оцінять такий жест.

Чим далі тим більше старих міфів розвіюються. Не варто робити якісь речі не переконавшись, що вони дійсно мають логіку. Скористайтесь нашими порадами і ваш смартфон, а також ваша репутація, буде під надійним захистом.

Цікаво: Відомо, чому смартфон може швидко розряджається

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version