Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Чи можна обійтися без реальної карти ПриватБанку, якщо є віртуальна

Чи можна обійтися без реальної карти ПриватБанку, якщо є віртуальна

0

Останнім часом можна спостерігати за тим, як українці почали масово використовувати банківські картки. Якщо раніше, років так 10 тому, на банківські картки дивилися з подивом і взагалі не вважали їх за щось серйозне, то зараз уявити життя без них досить складно. Хоча пластикові картки й пішли в масовий обіг, паралельно з ними з’явилися й віртуальні картки, які виконують фактично той же функціонал, але доступні вони тільки в онлайн-банку. Найкраще, на нашу думку, це реалізовано в ПриватБанку, тому й спробуємо вияснити, чи можна обійтися без реальної картки ПриватБанку, якщо є віртуальна.

Фактично, ПриватБанк пропонує послугу відкриття віртуальної банківської картки протягом декількох хвилин і вам навіть не прийдеться відвідувати відділення банку, все робиться через Приват24. Віртуальну карту вигадали для того, щоб здійснювати нею операції в інтернеті, незалежно від основної пластикової картки. Цілком, це справді зручно, оскільки така картка позбавлена секретних даних і в своєму арсеналі має тільки номер, термін дії і при потребі, секретний код CVV/ CVC. Виходячи з цього, логічно що така картка безпечна, оскільки викрасти її ніхто не зможе, та й після проведення запланованої фінансової операції ви зможете просто видалити віртуальну картку і випустити собі нову, з новими реквізитами.

Окрім оплати в інтернеті, віртуальною карткою можна розраховуватися і в звичайних магазинах, але скористатися нею можна тільки з допомогою смартфона, смарт-годинника та інших пристроїв з NFC та сервісами Google Pay та Apple Pay.

В спеціальних банкоматах, ви також можете знімати готівку, розплачуватися за послуги в терміналах і тому подібне. Виходячи з цього, віртуальна банківська картка виконує ті ж самі функції, що й пластикова картка. Навіть більше, вона ще й безпечніша.

На жаль, яка б віртуальна картка не була ефективною та зручною, відкрити її без наявності пластикової картки не вийде, оскільки ПриватБанк (та й інші банки) прикріплюють рахунок клієнта саме до банківської картки, яка є ключем до рахунку, онлайн-банку і тому подібних сервісів та послуг ПриватБанку.

Фактично, в найближчі роки не вийде відкрити віртуальну картку без наявності 1-2 пластикових карток.

Також нещодавно стало відомо, чому в ПриватБанк не повідомляють причину відмови в кредиті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version