Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi випустила 3 нові смартфони Redmi 9

Компанія Xiaomi випустила 3 нові смартфони Redmi 9

0

Компанія Xiaomi славиться випуском великої кількості смартфонів-близнюків під різними суббрендами та додаванням до існуючих моделей великої кількості нових смартфонів, і сьогоднішня новина тому підтвердження. Сьогодні стало відомо, що компанія випустила 3 нові смартфони Redmi 9.

За офіційними даними, в лінійку Redmi 9, яку було представлено ще минулого року, ввійшли наступні пристрої: Redmi 9 Activ, Redmi 9i Sport і Redmi 9A Sport. Все б нічого, але дані смартфони практично нічим не відрізняються від оригінальних моделей Redmi 9A і 9i, окрім додавання водовідштовхувального напилення P2i, яке дає сумнівний захист смартфону. Також деякі зміни відбулися в обсязі пам'яті (хоч і не значні). Для прикладу, Redmi 9i Sport отримав варіанти 2 + 32 ГБ або 3 + 32 ГБ, а Redmi 9A Sport отримав 4 + 64, або 4 + 128 ГБ.

Найменше змін отримав смартфон Redmi 9 Activ, оскільки він отримав тільки нову кольорову палітру та 6 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті (в оригіналі 4 Гб + 64 Гб).

Стосовно цін на дані новинки, то вони також відносяться до бюджетних: Redmi 9A Sport, 9i Sport і Redmi 9 Activ коштуватимуть так само, як і оригінальні версії, а топова версія Redmi 9 Activ дещо дорожче.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version