Home Новини сучасних технологій Компанія Samsung представила новий смартфон з акумулятором 5000 мАг

Компанія Samsung представила новий смартфон з акумулятором 5000 мАг

0

Компанія Samsung вирішила ще більше розширити асортимент своїх смартфонів в бюджетному сегменті, конкуруючи із Xiaomi (та суббрендами), Oppo, Vivo та Realme. Цей не дивно, оскільки смартфони бюджетного сегменту продаються в найбільших кількостях, та й міняють їх набагато частіше, ніж дорогі смартфони. Так ось, компанія Samsung представила новий бюджетний смартфон з акумулятором 5000 мАг, який зможе зайняти своє місце серед конкурентів.

Мова зараз йде про смартфон Galaxy A03S, який вже доступний в Україні і пропонують його практично всі відомі інтернет-магазини. Чого ж очікувати від цього смартфона? Для початку коротко глянемо на його характеристики.

Смартфон Samsung Galaxy A03S отримав досить великий 6,5 - дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 720 х 1600 пікселів. Скажемо так, відображення вмісту на такому дисплеї буде цілком нормальним, хоча роздільну здатність можна було й "підкрутити".

Стосовно продуктивності, то тут також нічого неймовірного, оскільки смартфон працює від процесора Mediatek Helio P35 в парі з 3 / 4 Гб оперативної та 32 / 64 ГБ внутрішньої пам'яті. Фактично, продуктивність на нормальному для користування смартфоном рівні, але очікувати від нього чогось неймовірного не варто. В бенчмарку Antutu цей процесор набрав тільки 120 тис балів.

Фотоможливості смартфона також на відповідному, для бюджетного сегменту, рівні і представлені у вигляді потрійної камери 13 Мп + 2 Мп+ 2 Мп та фронтальної 5 Мп. Нічого особливого, але фото будуть виходити нормальної якості.

Автономність смартфона на нормальному рівні, оскільки живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг, чого цілком достатньо для 1-1,5 доби активного користування. Варто не забувати, що такий акумулятор прийдеться заряджати понад 3 год, оскільки він не підтримує швидку зарядку.

Стосовно ціни, то стандартна версія смартфона коштує 3999 грн, а топова 4500 грн.

Зараз цей смартфон пропонують наступні інтернет-магазини:

MOYO

Samsung Galaxy A03s 3/32Gb за 3999 грн
Samsung Galaxy A03s 4/64Gb за 4499 грн

Rozetka

Samsung Galaxy A03s 3/32Gb за 3999 грн
Samsung Galaxy A03s 4/64Gb за 4299 грн

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version