Реклама

Чи потрібен вам принтер AIO?

Останні Новини

Принтер AIO ще називають «все в одному», тому що окрім друку, вони мають змогу сканувати та надсилати документи. Але постає питання чи справді вам потрібні такі додаткові функції і чи ви готові за них доплачувати.

Думаю, що про принтер «все в одному» ви чули. Якщо бажаєте купити новий, то додаткові його функції не завадять. Але давайте розберемось чи отримаєте ви те, що вам пропонують насправді. Справа в тому, що ви купуєте принтер з сканером. Але ж ніхто не обіцяє, що він буде найкращим. Для власного використання його вистачить, але отримати високоякісне зображення не вдасться.

Цікаво: Усе, що потрібно знати про вибір принтера для дому та роботи.

Не дуже просто все і з факсом. Тому, що більш простіші моделі для відправки факсу потребують підключення ПК до AIO. А без комп’ютера тільки пристрої вищого класу здатні виконувати цю функцію.

Купуючи принтер «все в одному» звертайте увагу на:

1.Функціональність. Добре продумайте для чого використовуватимете AIO. Якщо для друку фото, то подбайте про принтер з можливістю використання карти SD. Це потрібно, щоб без використання комп’ютера зберігати фото на карті. Обирайте принтер AIO, який завдяки своїм можливостями, буде для вас вигідним.

2.Ваші потреби. Чи задовольнить цей пристрій потрібну вам роздільну здатність та яскравість? Скільки коштуватиме надрукована сторінка? Променевий чи може лазерний? Обирайте принтер виходячи з цього.

3.Сумісність та підключення. Звертайте увагу на те, як підключити AIO. Бо деякі мають змогу підключення через кабель лише до одного ПК, а якщо їх більше, то це вже проблематично. Або ж він підключається з допомогою тільки одного кабелю, тобто з іншого пристрою роздруковувати можна буде лише використовуючи програму AIO.

Цікаво: 3D-принтери, які друкують їжу: що це і чи потрібні вони?

В чому недоліки AIO?

Найперша і найбільша проблема це вартість, яку просять за якість.

Якщо немає змоги купити модель вищого класу, ви отримуєте пристрій, складові частини якого мають таку собі якість. Можливо вигідніше навіть купити декілька пристроїв, які задовольнять ваші потреби окремо. Також, якщо одна складова частина AIO вийде з ладу, ви не матимете змоги користуватись іншими доки не полагодите зламану. Це дуже незручно.

Для того, щоб визначити баланс, ви повинні вирішити скільки можете витратити і що хочете отримати за ці кошти. Якщо прийнятна для вас ціна AIO співпадає з тим, що вам необхідно від цього принтера, можете сміливо його купувати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відбувся анонс нового чіпсета Snapdragon від Qualcomm

На заході IFA 2020 відбувся анонс нового чіпсета Snapdragon від Qualcomm, а саме Snapdragon 8cx 2 5G. Даний чіпсет...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -