Реклама

Cмартфон Galaxy Z Flip 2 отримає більший зовнішній дисплей

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всі ми добре пам’ятаємо складний смартфон Galaxy Z Flip, який отримав хороші відгуки. Сьогодні ж, ми отримали інформацію, що наступний смартфон Galaxy Z Flip 2 отримає більший зовнішній дисплей.

Такою інформацією поділився Чун (@ chunvn8888). За його словами, зовнішній дисплей буде майже таким, як і в Moto Razr 2019 та Moto Razr 5G, тобто майже 2,7 дюйма.

Він також повідомив, що головний дисплей буде мати новий тип UTG (надтонке скло) та модернізований шарнір. Ще одним оновленням є ємність акумулятора, яка стане більшою, ніж в оригінального Galaxy Z Flip.

Витік також згадав деякі особливості, в яких він невпевнений, наприклад, дисплей із високою частотою оновлення. На даний момент невідомо, який буде розмір головного екрана, процесор та конфігурація камери. Цього року смартфон Galaxy Z Flip 2 точно не з'явиться в продажі. На нього варто очікувати не раніше ніж в другій половині 2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відбувся офіційний запуск зарядного пристрою Xiaomi Mi 67W

У Індії відбувся офіційний запуск зарядного пристрою Xiaomi Mi 67W SonicCharge 3.0. Поставлятиметься даний пристрій із кабелем 6A Type-C,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -