Home Новини сучасних технологій Цього року Apple не випустить свої перші AR окуляри

Цього року Apple не випустить свої перші AR окуляри

0


Сьогодні надійшла інформація, що цього року Apple не випустить свої перші AR окуляри. Цього року вони повинні лише запланувати виробництво і вдосконали існуючі технології, тобто окуляри варто очікувати не раніше, ніж в 2022 році.  Через рік після запуску новинки (в 2023) будуть представлені легкі кібер-окуляри – це результат нового звіту від інсайдерів.

З першими гарнітурами Apple AR це працює так само, як із передбачуваним першим автомобілем Apple: Постійно з’являються нові чутки, які по черзі повідомляють про нові деталі «перед початком» або повідомляють про крах проекту. Сама група ще не підтвердила жодного нового продукту, і все ж нові звіти надзвичайно захоплюючі.

Згідно з повідомленням, Apple спочатку випустить гарнітуру з доповненою реальністю в 2022 році. Через рік на ринку з’являться значно тонші окуляри AR. Ця нова інформація про графіки продуктів суперечить нещодавнім повідомленням аналітиків та ЗМІ про те, що пристрій Apple AR буде випущено цього року. Як повідомляє The Information, новий звіт надходить від члена групи планування, який передав конфіденційні дані з жовтневої зустрічі.

Наразі команда розробників обговорює графіки, повідомило джерело. Віце-президент Apple Майк Роквелл очолює команду, яка відповідає за доповнену та віртуальну реальність в Apple.

Чутки про старт виробництва

Тижні тому чутки вказували на те, що Apple найняла виробників для першої гарнітури AR від Apple. Крім того, про початок виробництва окулярів вже повідомляли кілька разів. Але поки що про джерела майже не було деталей. Згідно з останньою доповіддю це не так. Зазначається, що керівники Apple представили заплановану дорожню карту двох продуктів доповненої реальності на внутрішній зустрічі в жовтні. Мета в Apple амбітна - вони хочуть замінити смартфон новою технологією AR до 2030 року, а точніше зробити його зайвим.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version