Реклама

Де використовувати функцію “авіарежим”, окрім літака

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Про режим польоту чули всі, а також всі користувались. В літаку він потрібен для того, щоб всі прибори при польоті працювали без перешкод. Але є ряд ситуацій, коли функція “авіарежим” знадобиться не менше, ніж під час подорожі. Далі ми розповімо, де використовувати функцію “авіарежим”, окрім літака.

Для акумулятора цей режим дуже корисний. По-перше, якщо вам потрібно швидко зарядити телефон, то включайте режим польоту і ви побачите різницю. По-друге, якщо навпаки треба зберегти заряд батареї. Припустимо, ви граєте в гру, на яку не потрібен інтернет, або дивитись щось, що скачане на телефон.

Тоді вам потрібно включити режим "в літаку", і заряд буде зменшуватись набагато повільніше. Мінус в тому, що до вас не додзвоняться. Якщо у вас мало заряду, а ви чекаєте важливе повідомлення або дзвінок, то можна час від часу включати та виключати цей режим. Так заряд буде довше триматись.

Якщо у вас на телефоні став різко повільний інтернет або погано ловить зв'язок, то включивши на декілька хвилин режим польоту, ви ніби перезагрузите телефон і він заново підключиться до мережі. Телефон, після виключення режиму, зможе зловити сигнал іншої вишки і зв'язок покращиться. Роботу Bluetooth, Wi-Fi і NFS теж можна покращити за допомогою авіарежиму.

Загалом, сам телефон працює швидше, коли включений "політ". Тому, якщо вам не потрібен зв'язок і інтернет, включайте його.

Також нещодавно було названо секретні функції відомих смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Huawei Mate 40 отримає швидку зарядку на 66Вт

Раніше ми повідомляли, що Huawei готується ло релізу нового смартфона. Сьогодні з’явилася інформація, що новинка, смартфон Huawei Mate 40...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -