Реклама

Vivo патентує складний дизайн смартфона зі стилусом

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Vivo патентує складний дизайн смартфона зі стилусом. За даними LetsGoDigital , Vivo Mobile Communication подали патент на дизайн у ВОІВ (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності) у лютому 2020 р. Під назвою „Панель дисплея та мобільний термінал” цей патент було затверджено та опубліковано в жовтні 2020 р. Однак, здається, публікація знайшли лише зараз, і вони навіть створили тривимірні візуалізації для візуалізації.

Vivo патентує складний дизайн смартфона зі стилусом

Відповідно до документації, ця конструкція має внутрішній складаний екран, який розкладається в планшет. Іншими словами, він ідентичний Samsung Galaxy Fold та Galaxy Z Fold2 . Але він має унікальний шарнірний дизайн із місцем для стилуса.

Стилус, що входить до комплекту, довгий як і смартфон і має наконечник з м’якого гумового матеріалу, щоб уникнути подряпин на екрані. Крім того, він не випадає, коли його поміщають всередину, оскільки він залишається прикріпленим магнітно. Також пошкоджену частину стилуса можна замінити.

Окрім вищезазначених деталей, патент не говорить багато про цю конструкцію, оскільки мова йде лише про складну панель та стилус. Тим не менш, vivo може використовувати якусь частину цього дизайну в одному зі своїх майбутніх складних смартфонів, однак ми не можемо стверджувати цього напевно, оскільки компанії подають найрізноманітніші патенти час від часу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, що означають цифри в номері банківської картки

Враховуючи той факт, що практично все доросле населення України користується банківськими картками, було б непогано знати, які саме дані...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -