Home Новини сучасних технологій Декілька правил, як синхронізувати повідомлення у Viber на телефоні і комп’ютері

Декілька правил, як синхронізувати повідомлення у Viber на телефоні і комп’ютері

0

Viber – один із найпопулярніших додатків-месенджерів. Їх є безліч, але саме цей останнім часом дуже активно почали використовувати люди в різних цілях. Там можна спілкуватись, створювати групові чати, дзвонити та говорити по відео. Дуже велика кількість різноманітних функцій. Користувачі не лише просто листуються там кожен день, а й обмінюються важливою інформацією та файлами, які часто дуже потрібно зберегти і не загубити. На смартфонах місце обмежене та з часом перестає вистачати пам’яті, окрім того багато користувачів використовує Viber на комп’ютері і хоче бачити всі свої дані на обох пристроях. Саме тому ми вирішили написати інструкцію як це зробити, по якій кожен зможе виконати сонхронізацію легко і без проблем.

Для синхронізації та збереження даних потрібно буде завантажити на комп'ютер Viber Desktop. Розробники ті ж самі, що і у месенджера. Viber Desktop дає можливість зберегти та створити резервні копії не лише текстових повідомлень, а й усіх файлів, фото та відео.

Цікаво: Українцям розповіли, як правильно повністю видаляти повідомлення у Viber.

Для того, щоб скористатись наступною інструкцією, потрібно глянути, чи оновлений у вас Viber до останньої версії, якщо ні, то потрібно оновити і лише тоді продовжувати. Наступним кроком буде встановлення Viber Desktop. Для цього перейдіть в службу підтримки та скачайте Viber Desktop. Далі відкрийте саму програму та зачекайте поки перед вами не з'явиться кнопка "Синхронізувати". Після цього потрібно ще раз натиснути на кнопку "Синхронізувати" вже на своєму пристрої і цим самим підтвердити свою дію.

Як бачите, все робиться швидко та легко, найбільше займає часу сам процес синхронізації, але тут все залежить від кількості листувань, фото, відео та документів. Чим більше їх є, тим довше буде йти процес. Ну і звісно, не закривайте програму поки все не буде завершене до кінця.

Цікаво: Визначення місця перебування людини по Viber – покрокова інструкція.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version