Home Новини сучасних технологій Діджиталізація по-українськи: Приватбанк відмовляється оформити Digital картку

Діджиталізація по-українськи: Приватбанк відмовляється оформити Digital картку

0

Лише цього тижня ми говорили про переваги використання віртуальної картки, як сьогодні з нами поділились можливими проблемами із її відкриттям. Хоча раніше відкриття віртуальної картки займало лише декілька хвилин, зараз це може дещо ускладнитись.

І так, мова йде про оформлення digital картки в Приватбанку. Digital картка – це фактично та сама «універсальна картка» для виплат. ЇЇ можна добавити в Google Pay та Apple Pay, а також знімати з неї кошти в банкоматі через QR-код.

Справа в тому, що при оформленні цієї картки, усі дані приходять вам в смс-повідомленні. Але користувач, ситуацію якої ми розглядаємо, стикнулась із потребою підтвердження операції через мобільний номер. В додаток до цього, користувач зараз знаходиться за кордоном, відповідно дзвінок з українського номера у роумінгу на український номер банку коштував їй достатньо грошей. І все б нічого, якби все вдалось. Проблема в тому, що для підтвердження карти ви зв’язуєтесь не з консультантом, а з автовідповідачем. Даний автовідповідач не оприділив номер користувача, швидше за все, в базі помилка.

Підтвердити картку через операторів в месенджерах немає можливості. По суті, вирішити дану проблему користувач немає можливості ніяк. Хіба якщо звертатись особисто в відділення банку, чого вона не має можливості зробити та й суть тоді простого оформлення віртуальної картки втрачається.

З повним текстом відгуку ви можете ознайомитись нижче, а нам залишається лише надіятись, що такі випадки поодинокі і в подальшому будуть вирішені.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version