Home Новини сучасних технологій Дізнатись якість повітря в своїй місцевості тепер можна в Google Maps

Дізнатись якість повітря в своїй місцевості тепер можна в Google Maps

0

Google вирішив трохи полегшити життя своїм користувачам та внести деякі зміни у свої функції. Тепер в програмі Google Maps можна оглянути нові дані, такі як стан повітря та загроза пожеж.

Зараз в світі існує дуже багато загроз і чинників, які забруднюють наше повітря. Тому на картах в телефоні тепер можна побачити де чисте повітря, а де погане. Маючи всю цю інформацію, можна визначити чи взагалі варто виходити на вулиці, якщо так то в які місця і на скільки часу. Окрім цього можна ще ознайомитись із датою та часом оновлення даних, а також перейти по силці щоб прочитати детальніше про забруднення.

Цікаво: Як переглянути хронологію Карт Google і дізнатися історію місцезнаходжень Google

Уся інформація, яка знаходиться на картах не приблизна, а надається спеціальними організаціями, які досліджують це питання, тому їм можна впевнено довіряти. Що робити щоб бачити стан повітря біля себе? Перейдіть в додаток Google Maps та натисніть на кнопку у верхньому правому кутку екрану (там де змінювати вигляд карти). У налаштуваннях, які з'являться, ви побачите внопку якості повітря. Після натискання на неї дані автоматично будуть відображатись на карті.

Для жителів США стала ще доступна функція відслідковування лісових пожеж в регіоні. Як відомо, там часто стаються масові пожежі в конкретний сезон, тому було вирішено цю інформацію також помістити на карту. Так люди зможуть вберегти себе від небезпеки та переїхати у безпечне місце.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version