Home Новини сучасних технологій Poco X4 GT скоро офіційно запустять у продаж. Про це говорить сертифікація.

Poco X4 GT скоро офіційно запустять у продаж. Про це говорить сертифікація.

0

Вже відомий бренд Poco, який спочатку пішов від Xiaomi активно випускає новинки. Остання вийшла в лютому 2022 року, а скоро очікується ще одна модель – Poco X4 GT. Це стало відомо після успішної сертифікації NBTC. Цю інформацію можна побачити на самому сайті компанії, яка і надає ці сертифікати, але нажаль ніяких даних про смартфон більше там немає.

Для того, щоб хоча б трохи ознайомитись з характеристиками майбутньої новинки, можна просто послухати та почитати чутки, які про нього ходять. Говорять, що Poco X4 GT стане ребрендингом Redmi Note 11T Pro. А про цей смартфон нам відомо вже достатньо. Він працює на процесорі Dimensity 8100 SoC із оперативною пам'яттю 8 Гб, а вбудованої 256 Гб. Дисплей стоїть ЖК розміром 6,6 дюйма і підтримкою якості FullHD+ із частотою оновлення 144 Гц. Камера потрійна, основна на 64 Мп. Фронтальна камера має 16 Мп. Акумулятор добре тримає заряд тому телефон довго працює автономно. Батарея має ємність 5080 мАч. Підтримує швидку потужну зарядку на 67 Вт. Окрім цього Redmi Note 11T Pro працює під управлінням MIUI 13 та на базі нового Android 12. Має стереодинаміки та сканер відбитків пальців.

Цікаво: Xiaomi Poco X4 Pro 5G – відомо, коли почнеться продаж

Якщо новинку, яка скоро буде перзентована, рахувати ребрендингом Redmi Note 11T Pro, то можна припустити що і характеристики будуть доволі схожі. Хоча все достовірно будемо знати лише після офіційного релізу. На рахунок ціни поки що також нічого не відомо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version