Home Новини сучасних технологій Нова функція для роботи з фото буде доступною у iOS 16

Нова функція для роботи з фото буде доступною у iOS 16

0

IOS 16 поки ще не доступна усім користувачам, зараз лише розробники тестують бета-версію, виправляють всі недоліки і восени вже вийде офіційна нова доступна всім версія ОС. Не дивлячись на це, інформаціх про оновлені моживості в інтернеті безліч. В iOS 16 з’являється дуже цікава функція, якої раніше і близько не було в телефонах – візуальний пошук для фото. Щр це означає та як ним користуватись? Читайте нижче.

Apple вирішив полегшити роботу користувачам і створив спеціальний пошук для фото. В новій операційній системі можна буде легко та просто виділяти на фото будь-який об'єкт, забираючи при цьому фон, та переміщати його куди потрібно або перекидати комусь іншому. Ця функція була доступна лише в програмах, які потрібно було завантажувати та довго і нудто там все обробляти. Розробники вирішили, що краще такі функції мати відразу на телефоні, щоб довго не сидіти над кожним фото, де потрібно щось виділити. Легко тепер буде працювати з фото ще й тому, що можливості ОС дуже швидко та якісно розпізнають об'єкти. Цим не може похвалитись навіть кожна спеціальна програма.

Цікаво: Як перевірити стан акумулятора на iPhone

Як працює дана функція?
Насправді все на стільки просто, що вражає кожного. Для виділення потрібного місця на фото, потрібно відкрити свою галерею, вибрати потрібний знімок і затиснути пальцем той об'єкт, який треба перемістити чи вислати комусь. Після утримання той шматок фото, який потрібен, буде по краям світитись білим і зверху з'явиться дві кнопки "Копіювати" та "Поділитись". Якщо натисните Копіювати, то він потрапить в буфер обміну і можна буде вставити туди де треба (на новий фон наприклад). Після натискання кнопки "Поділитись" перед вами вискочить перелік програм, куди можна надіслати об'єкт. Є ще один спосіб вислати елемент з фото. Для цього потрібно одним пальцем утримувати шматок потрібний з фото, а іншим закрити галерею та перетягнути той шматок в месенджер або смс (куди вам потрібно). Як бачите простішої системи і вигадати тяжко. Все максимально просто, будь-хто справиться із цією задачею. Користуватись функцією можна не лише на зроблених фото, а і на знімках екрану.

Є один нюанс в роботі цієї можливості. Вона працює лише на телефонах із процесором A12 Bionic та новішими. Тому, якщо у вас телефон старішої моделі, нажаль ці всі дії будуть не доступні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version