Home Новини сучасних технологій Стали відомі функції macOS Ventura, які не доступні на Intel Mac

Стали відомі функції macOS Ventura, які не доступні на Intel Mac

0

Раніше вже були випадки, коли Apple випускали нові операціні сиситеми для Apple Mac, але багато функцій були не доступні якщо у вас ПК на Intel. MacOS Ventura вийде та стане доступною для користувачів восени, як і всі інші оновлення компанії та нові пристрої, і у багатьох виникає питання, чи стикнуться користувачі із такою проблемою як колись. Хочемо вас потішити хорошими новинами – майже усі функції будуть доступні, потрібно лише щоб Intel Mac підходить по мінімальним вимогам до нової операційної системи. Зверніть увагу на слово “майже” бо все таки є те, чим не зможуть скористатись власники Intel Mac. Нижче все детально описано.

Живі субтитри. З появою нової ОС люди з пристроями не старішими ніж iPhone 11, iPad A12 Bionic, Mac Apple Sillicon будуть мати змогу використовувати живі субтитри. Тобто при будь-якому аудіоконтенті, в тому числі розмови по FaceTime, людина буде бачити розшифрування усіх слів та речень. Вони будуть на англійській мові. Ця функція не доступна Intel Mac.

Цікаво: IPad та MacBook будуть тепер із OLED-дисплеями від Samsung

Режим SideCar. Він буде також доступний в новій операційній системі. Він дозволяє використовувати планшет iPad Pro розміром 12,9 дюйма як додатковий екран до Mac. Даний режим використовуюється в професійних процесах для корекції кольору, композитингу та інших потреб.

Смайлики в режимі диктування. Нова операційна система MacOS Ventura дозволяє під час диктування не лише зчитувати та ставити розділові знаки, а й різні смайлики. Розробники говорять що ця функція буде доступна лише для комп'ютерів Mac на процесорі М1 та ще новіших версіях.

Помітно, що список обмежень для Intel Mac набагато менший ніж був у macOS Monteray. Але ще одним нюансом є те, що ця нова операційна система не підтримується комп'ютерами Intel, які випущені пізніше 2016 року. Тому, можуть бути випадки, коли взагалі ОС не можливо встановити із-за застарілої моделі ПК.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version