Home Новини сучасних технологій Що краще для ігор: дротові чи бездротові навушники?

Що краще для ігор: дротові чи бездротові навушники?

0

Хоча бездротові навушники дають вам більше свободи, ніж дротові, керувати ними не так просто, як ви думаєте. Давайте поговоримо про основні відмінності між ними та обговоримо, що краще для ігор.

Якість і чіткість звуку

Дротові навушники, як правило, мають кращу якість звуку, ніж бездротові, оскільки в них ніколи не виникає перешкод сигналу. Такі перешкоди можуть призвести до втрати даних, що може призвести до спотворення звуку. Неможливість визначити, що ви чуєте в грі, навіть на секунду, може бути невигідним.

Бездротові навушники проходять процес кодування аудіоданих і бездротової передачі їх, щоб ви могли їх почути. Можуть виникати перешкоди в сигналі, які призводять до спотворення звуку разом із деякими затримками. Затримка – це ще одна тема, яку ми обговоримо найближчим часом.

Залежно від гри, у яку ви граєте, чіткість звуку може бути навіть важливішою, ніж якість звуку. Наприклад, шутери від першої особи вимагають від вас чути кроки, щоб знати, що відбувається навколо. Ви повинні чітко чути, чи ворог біжить позаду вас чи знаходиться прямо перед вами, щоб ви могли відповідно відреагувати.

У цьому випадку, якщо є спотворення звуку, що спричиняє втрату чіткості звуку, ви знаходитесь у надзвичайно невигідному становищі. Дротові навушники в цьому плані більш надійні. Оскільки сигнальні перешкоди не викликають занепокоєння, ви не будете плутатися в тому, що ви чуєте і звідки воно надходить.

Цікаво: Найкращі бездротові навушники для iPhone та iPad 2022 року.

Затримка

Затримка — це час, протягом якого аудіо передається від джерела до навушників. Якщо затримка велика, ви почуєте затримку між тим, коли щось станеться, і коли ви це почуєте. Це може бути проблематично, особливо в швидких іграх, таких як шутери від першої особи, які вимагають швидкої реакції.

Дротові навушники майже не мають затримки, оскільки аудіодані передаються безпосередньо від джерела до навушників через кабель. Коли щось відбувається у вашій грі, ви повинні негайно почути це через навушники.

Оскільки бездротові навушники повинні кодувати аудіодані, а потім передавати їх, може виникати певна затримка, але це залежить від якості навушників. Незважаючи на те, що затримка ледь помітна між дротовими та бездротовими навушниками, ви все одно в невеликому мінусі.

Конкурентні геймери можуть відрізнити різницю, а звичайні геймери не можуть. Іншими словами, ви можете вибрати дротові навушники, якщо ви граєте на більш конкурентному рівні, де затримка може вплинути на ваш ігровий процес.

Цікаво: Відомо,як правильно підключити Bluetooth навушники до смартфону.

Управління навушниками

Багато хто вибирає бездротові навушники, тому що ними легше керувати, ніж дротовими. Вам ніколи не доведеться турбуватися про те, що шнур звисає з вашого тіла або перекидається по ньому зі стільцем, що може порвати шнур. Це також естетично, оскільки у вашій ігровій зоні видно менше кабелів. Однак за допомогою розумного керування кабелями ви можете отримати подібний досвід із дротовими навушниками.

Пам’ятайте, що шнур навушників спочатку не повинен бути обмотаним навколо стільця. Незалежно від налаштувань, які ви маєте, вам слід витратити деякий час, щоб зрозуміти, як зберігати всі ваші кабелі, щоб уникнути потенційних пошкоджень, не обмежуючи рух. Ігрові гарнітури можуть коштувати дорого, тому важливо правильно доглядати за ними.

Керувати бездротовими навушниками теж непросто. На відміну від ігрових мишей , для роботи їм потрібно набагато більше енергії. Тому вам доведеться заряджати їх частіше, ніж очікувалося. Час роботи деяких ігрових гарнітур становить лише 6-12 годин. Залежно від того, як довго ви граєте в ігри або використовуєте консоль чи комп’ютер, вам може знадобитися заряджати навушники двічі на день!

Часта підзарядка бездротових навушників може викликати клопоту, оскільки спочатку ви хотіли отримати просте в керуванні рішення. На жаль, якщо ви забудете їх перезавантажити, на середині ігрового сеансу ви можете вимкнути звук. Ви зможете використовувати їх, якщо підключите їх, але тепер це нічим не відрізняється від дротової гарнітури.

Якщо ваші навушники не забезпечують підключення Bluetooth , вам потрібно переконатися, що ви ніколи не втратите бездротовий приймач. Без нього ваші бездротові навушники не працюватимуть, доки ви не з’єднаєте їх з іншим сумісним приймачем. Якщо ви постійно носите з собою навушники, легко загубитися, тому будьте обережні!

Цікаво: Відомо, чому бездротові навушники Apple AirPods вийшли з моди.

Що краще для ігор?

Ми віримо, що геймери отримають найбільшу користь від дротових ігрових гарнітур, оскільки вони надійніші. Якість звуку та затримка є двома найважливішими факторами для ігрових гарнітур, і дротові моделі перевершують обидва – принаймні з точки зору послідовності.

Якщо ми говоримо про менеджмент, то спірне питання, яким з них керувати легше. Незважаючи на те, що бездротові навушники є бездротовими і забезпечують більшу мобільність, ви можете впорядкувати свої дротові навушники за допомогою хорошого розкладу кабелів.

Якщо бюджет є фактором , вам слід шукати дротові навушники, оскільки вони, як правило, дешевші, ніж бездротові. Необхідність підключення Bluetooth або бездротового приймача збільшує загальну вартість і може бути досить дорогою.

Цікаво: Чи справді бездротові навушники небезпечні при тривалому користуванні?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version