Home Новини сучасних технологій Для чого створювати резервну копію в месенджері Viber та як її використовувати

Для чого створювати резервну копію в месенджері Viber та як її використовувати

0

Я думаю ви не раз стикались з сповіщенням від месенджера Viber стосовно необхідності створення резервної копії. Правда не всі користуються даною функцією, так як не бачать в ній сенсу. Так давайте вияснимо для чого створювати резервну копію в месенджері Viber та як її використовувати.

Розпочнемо з того, що створити резервну копію може будь-який користувач Viber на свому смартфоні. Сама резервна копія являє собою копію вашої інформації та листувань, яка в подальшому зберігається у хмарному сховищі (Google Диск, ICloud). Потрібна вона в випадках перевстановлення програми чи іншої причини видалення всіх даних, так як за допомогою неї ви зможете їх відновити.

Для того, щоб створити резервну копію Viber вам потрібно виконати досить прості дії. Відкриваєте месенджер – далі тиснете на значок Додатково - переходите в свій акаунт – далі в Параметри – Обліковий запис – Резервна копія Viber. Після вибору останнього пункту ваш телефон запросить доступ до хмарного сховища, після чого почнеться створення резервної копії. Тут ви також зможете налаштувати автоматичне створення резервної копії через певні проміжки часу.

Відновлення інформації з хмарного сховища відбуватиметься наступним чином. Вам потрібно виконати такі ж дії як в попередньому абзаці, тільки замість пункту «створення резервної копії», обрати пункт «відновити».

Загалом, функція створення резервної копії Вайбер є корисною, та й створення копій інших додатків також. Особливо якщо в ваших листуваннях міститься та інформація, яку ви не хочете втрачати.

Також нещодавно стало відомо, що компанія Huawei розширює своє партнерство із Viber.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version