Реклама

Для запуску Android 13 потрібно вдвічі більше об’єму операційної пам’яті,повідомили в Google

Останні Новини

Нещодавно компанія Google почала поширювати стандартну версію операційної системи Android 13.

Після цього опублікували вимоги по розміру пам’яті ,яка має бути на мобільному пристрої для безперешкодної роботи з цією програмною платформою.

Цікаво: Відомо, як захистити паролем будь-яку програму на смартфонах Android

Для операційних систем Android 8,9,10 потрібно було мінімум 512 Мб оперативної пам’яті. Коли було презентовано Android 11, то вимоги до операційної пам’яті виросли вдвічі ,тобто стали 1 Гб. Такі самі вимоги були і в Android 12. А вже їхній наступник Android 13 вимагає вже не менше 2 Гб оперативної пам’яті,та слід зауважити,що цей об’єм потрібний для запуску спрощеної версії для бюджетних телефонів зі слабшими характеристиками Android Go.

Відносно вбудованого флеш носія на смартфоні ,то об'єм пам'яті повинен бути не менше 16 Гб,що в принципі не є високими показниками характеристик на сучасному ринку мобільних гаджетів.

Цікаво: Відомо, як ефективно очищати пам’ять на смартфонах Android

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що таке Rockstar Games Social Club і як ним користуватися

Ігри – це добре, але з друзями вони можуть стати ще кращими. Ось чому Rockstar Games запустили свою спільноту Social Club. Дізнайтеся, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -